fbpx

Alien-actionfigurer med 34 års forsinkelse

/
/
img

Nostromos besætning lanceres som retrolegetøj

alien_reaction_ripleyDa Ridley Scotts skelsættende science fiction film Alien fik premiere i 1979, havde legetøjsfirmaet Kenner, som også stod bag de i dag eftertragtede Star Wars-figurer, planer om at lancere en serie actionfigurer baseret på filmen – desværre nåede planerne aldrig længere end til fem prototyper, der aldrig kom i produktion.

Kenner er sidenhen blevet opkøbt af Hasbro, men det har heldigvis ikke forhindret folkene hos det noget mindre legetøjsfirma Super7 i at tænke; bedre sent end aldrig. De har derfor købt rettighederne til de 34 år gamle prototyper, som senere på året lanceres i den helt rette retrostil i indpakninger, som de kunne have set ud dengang i 1979.

alien_reaction_alienFigurerne ser selvfølgelig også ud som dengang, med alt hvad det indebærer af manglende detaljer i plastikstøbingerne og kun omkring fem bevægelige led. Serien består af Ripley og Dallas, der begge er udstyret med en flammekaster. Androiden Ash med en bevægelsessensor. Kane i en Nostromo-rumdragt og så selvfølgelig en Alien med selvlysende hoved og bevægelige kæber.

Alien-figurerne lanceres først til september, men vil kunne forudbestilles på Super7’s webside fra slutningen af  juli.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :