fbpx

Gjøltroldene solgt til Spielberg – endnu en gang!

/
/
img

 

Dreamworks er parat til at lade de jyske trolde indtage hele verden

Gjøltrold_2Det er mere end 50 år siden fiskeren og træskæreren Thomas Dam skabte de såkaldte Gjøltrolde, der, med deres viltre og uregerlige hår og store smil, har haft international succes af flere omgang, og endda medvirkede i Pixars Toy Story 3. Det er samtidig et par år siden, at blandt andet The Hollywood Reporter kunne fortælle, at filmselskabet DreamWorks Animation, der har Steven Spielberg som medejer, havde indgået en aftale med troldens danske rettighedshavere Dam Things Holding om en film baseret på de jyske trolde.

 

Trolde på vej i biffen

Dengang som nu er det manuskriptforfatterne og søskendeparret Adam Wilson og Melanie Wilson LaBracio, der skal bringe historien om troldene til live. Men skal vi tro filmwebsiden IMDB.com, er projektet også viklet omkring romanforfatteren Terry Pratchets Discworld-bøger. Vi lader forvirringen stå et øjeblik.

Det nye i historien er imidlertid, at Dam Things Holding netop har valgt at udvide samarbejdet med DreamWorks Animation, og solgt dem rettighederne til at markedsføre og sælge troldene i alle afskygninger i hele verden undtagen Skandinavien.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :