fbpx

Lego-klodser i træ

/
/
img

Hvad nu hvis Legos stifter Ole Kirk Kristiansen ikke havde forelsket sig i en plaststøbemaskine i slutningen af 1940’erne, eller havde fundet frem til, at plasttypen ABS var velegnet til at støbe byggeklodser af. Så kunne det være, at Lego havde holdt fast i produktionen af trælegetøj helt frem til i dag. Eller måske ikke.

lego klods træ 1Men det synes at være den tanke, som det japanske firma Mokurokku har lagt bag designet af deres pragtfulde Lego-klodser i blandt andet birk og ahorn. Umiddelbart skulle de smukke klodser kunne passe sammen med de traditionelle plastikklodser, men da træ er et levende materiale og derfor påvirkes af omgivelserne, så er det nok ikke det, træklodserne skal bruges til.

Mokurokkus Lego-klodser sælges i pakker med 50 stk til en pris på ca 180 kr – hvis du vel at mærke kan finde vej gennem firmaets webside.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :