fbpx

Minecraft-legetøj på vej sidst i 2013

/
/
img

Den svenske spiludvikler Mojang, der står bag spilfænomenet Minecraft, har netop indgået en licensaftale med den amerikanske legetøjsproducent Jazwares.  Aftalen omfatter produktion af både actionfigurer og bamser, som skulle være klar til en tur under juletræet sidst på året.

“Dette partnerskab med Jazwares vil give vores fans en helt ny måde at interagere med det spil, som de elsker,”  fortæller Mojangs direktør Carl Manneh i pressemeddelsen. De præcise planer for, og designs af, det kommende legetøj er endnu ikke offentliggjort, men Jazwares har god erfaring med at lave legetøj baseret på computerspil, og har blandt andet lavet legetøj baseret på spil som Mortal Kombat, Plants vs Zombies, Sonic og Scribblenauts.

minecraft coverHvis du har interesse interesse for Minecraft, så skal vi da samtidig huske at fortælle, at forlaget Character Publishing, som også står bag SkalViLege.Nu, snart udgiver en biografi om Minecrafts skaber Markus ”Notch” Persson. Bogen Minecraft: Klodser, pixels og kunsten at lave kassen udkommer den 2. maj.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :