fbpx

Skylanders hos McDonalds Nyheder

Skylanders i McDonalds (3)Frem til den 2. maj kan de børn, der besøger en McDonalds restaurant i USA, kaste sig frådende over det velkendte Happymeal og blandt burgere og pomfritter finde legetøj baseret på spiludgiveren Activision populære Skylanders Giants. Der er selvfølgelig ikke tale om fuldt funktionsdygtige figurer, til brug i de to Skylanders-spil, men blot helt almindelige legetøjsfigurer.

Skylanders i McDonalds (1)Skylanders-legetøjet i de amerikanske Happymeals består i alt af otte forskellige figurer; Spyro, Gill Grunt, Drobot, Chop Chop, Ignitor, Jet-Vac, Tree Rex, Crusher og Kaos. Activision fortæller, at vi i Danmark kan se frem til en tilsvarende serie til august.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,