fbpx

Til magisk stævne med Playmobil

/
/
img

5445_Box_liI Playmobil-land er fe-dronningens lyserøde skib er på vej til det årlige magi- stævne på feernes ø, hvor der er lagt op til eventyrlige eventyr med hele otte nye æsker Playmobil, som netop nu er på vej ud i de danske legetøjsbutikker. Fe-universet er ifølge Playmobil henvendt til alle børn i alderen 4-10 år – men vi tænker nu, at æskernes fokus på pastelfarver, enhjørninger og smukke feer med gennemsigtige vinger nok især vil tiltale pigerne.

5440_Tuete_liForuden de otte nye æsker lancerer Playmobil også fire forskellige poser, der hver især indeholder en fe og en enhjørning. Hver pose indeholder samtidig en såkaldt hemmelig kode, som kan benyttes til at aktivere en ekstrafunktion i Playmobils nye onlinespil med feer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :