fbpx

w00t – så skal der leges

/
/
img

Den 25-26 maj inviterer Danmarks første festival for leg og spil indenfor i en verden, hvor leg og spil indbyder til kunst, kommunikation, crap, kram og kultur – som det hedder sig i festivallens pressemeddelse.

“Mennesket lever, når det leger. Vi bliver først fastlåst og reaktionære, hvis vi glemmer legen og i stedet pukler os gravalvorlige gennem hele livet. Derfor skal festivalen w00t ikke blot være en udforskning af det legende menneske anno 2013, men også et unikt frirum, hvor leg binder os sammen, viser os nye sider af os selv og hinanden og bidrager til større tolerance og glæde i hverdagen,” siger festival-talsmand Thomas Vigild.

På w00t vil der være mulighed for at deltage i alt fra sociale fysiske spil uden computere over banko og brætspil til leg i byrummet med eller uden digitale hjælpemidler, og gæsterne kan se frem til, at alle spil og lege er inddragende, anderledes, overraskende og ind imellem kunstneriske og provokerende, lyder det fra festivalarrangørerne. Festivalen kommer også til at byde på et foredragsprogram der blandt andet inkluderer multikunstneren Gunnar Wille, “sværdmester Martin” fra DRs Barda-tv-serie  og legeforsker Jørn Martin Steenhold.

I forbindelse med w00t vil der også i samarbejde med Bureau Detours blive bygget en såkaldt Playground, der kombinerer en legeplads for voksne og børn med en café. Det hele kommer til at udfolde sig på KU.BE-grunden, Dirch Passers Allé 2, 2000 Frederiksberg.

Følg med i festivalprogrammet for w00t på den officielle webside.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :