fbpx

Konkurrence: Vind Hot Wheels Apptivity til iPad

/
/
img

Vind Hot Wheels Apptivity til IPadDet er helt i orden at udbryde vroom-vroom, når Hot Wheels-bilens hjul rammer iPad’ens skærm, og legetøjsbilen begiver sig på en hæsblæsende virtuel køretur. I Hot Wheels Apptivity er bilerne nemlig forsynet med en elektrisk base, så din tablet kan mærke, at du bevæger bilen omkring på skærmen – det er en ny måde at få det klassiske legetøj til at smelte sammen med den elektroniske underholdning på.

Vi har modtaget en stor kasse med hele 18 Hot Wheels Apptivity, som vi mægtig gerne vil forære væk til lige så mange heldige deltagere i denne konkurrence. Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid tage et kig i denne nyhedsartikel.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Mattel og varer indtil tirsdag den 28. maj kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER NU SLUT. VINDERNE FÅR DIREKTE BESKED.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :