fbpx

Lego lancerer steampunk-sæt

/
/
img

Lego lancerer steampunk sæt (3)Steampunk har med sine tandhjul og dampmaskiner længe været en af de mest populære science fiction-genrer og et populært byggetema for Lego-fans over hele verden. Og det er nok ikke gået ubemærket hen hos Lego.

I hvert fald har den danske legetøjsgigant nu præsenteret et steampunk-inspireret byggesæt, som bliver sendt i handlen til juli. Sættet består af en tidsmaskine med tandhjul, messingkæder og propeller, som leder tankerne hen på Orson Welles’ ikoniske tidsmaskine.

Lego lancerer steampunk sæt (1)Det nye steampunk-sæt bliver udgivet som en del af Legos Master Builder Academy-serie, der nu er nået til fjerde trin. Master-serien bygger på en række forskellige Lego-sæt med hver deres tema, der har til formål at lære dig de byggeteknikker, som Legos egne designere bruger. Tidligere har serien blandt andet haft Auto Designer og Space Designer som tema.

Lego lancerer steampunk sæt (2)Med hvert sæt følger der en stor instruktionsbog med byggevejledninger til flere forskellige modeller baseret på klodserne i sættet og en længere beskrivelse af de teknikker, der bliver brugt. I tidsmaskinens tilfælde vil designerne forklare, hvordan de skaber et futuristisk og industrielt look.

Ud over tidsmaskinen byder fjerde trin af serien også på et sæt baseret på historisk arkitektur og et Leonardo da Vinci-sæt med fokus på bevægelige dele. Du behøver ikke at have købt de første tre trin i Master Builder-serien for at købe de nye sæt.

Tekst: Hans Christian Kromann

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :