fbpx

Lego-togbane optaget i Guiness World Records

/
/
img

Hele 4000,25 meter blå Lego-togbane voksede i løbet af lørdag den 11 maj frem på Broby Sportsefterskole, der dannede ramme om et helt usædvanligt rekordforsøg iværksat af Lego-entusiasten Henrik Ludvigsen i samarbejde med Byggepladen, der er en forening for voksne Lego-entusiaster. Målet var at få optaget de over 93.000 skinner og sveller i Guiness World Records.

Henrik Ludvigsen lægger de sidste skinner
Henrik Ludvigsen lægger de sidste skinner

Projektet lykkedes, og en ganske givet udmattet men lettet Henrik Ludvigsen kunne i går på Byggepladens internetforum takke alle de involverede for ” et kanongodt arrangement med masser af glade mennesker.” Det fornemmes, at det har være et nervepirrende par døgn for arrangørerne, hvor afsporede tog og tog der pludselig slog i bakgear, var tæt på at spolere rekordforsøget.

Men her fra SkalViLege.Nu skal lyde et stort tillykke med rekorden til Henrik Ludvigsen og hans hold af skinnelæggere.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :