fbpx

Masser af nye smølfer

/
/
img

20749De blå smølfer fra Schleich er fortsat et populært stykke legetøj, men også et stykke legetøj som har stor nostalgisk betydning for mange voksne – og den målgruppe vil den tyske legetøjsproducent gerne have i tale.  Derfor har Schleich netop lanceret en række lejlighedssmølfer som brudeparsmølferne, fødselsdagssmølfen med kage og lys, undskyldsmølfen, babysmølfen og valentinessmølfen, der står med et stort indpakket hjerte bag ryggen.

SONY DSCHvis du ikke kan få nok smølfer, så er Schleich også parat med et parti nye smølfer, når filmen Smølferne 2 har premiere i USA i slutningen af juli. Herhjemme får filmen premiere den 5. september.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :