fbpx

Ninjago vender tilbage

/
/
img

Egentlig skulle Legos Ninjago-serie have været udfaset i løbet af 2013 for at skaffe plads på hylderne til de nye Lego Chima produkter. Men websiden The Brickblogger kan fortælle, at de farverige ninjaer får lov at indtage butikkernes hylder nok en gang op til juletid.

Ninjago-Will-Be-Back-PosterDer bliver i alt tale om syv nye produkter med titler som fx Ninjago OverBorg Attack, Ninjago Nindroid MechDragon og Ninjago Destructoid, hvilket, sammen med den plakat Lego har udsendt, mere end antyder, at Ninjago-serien får tilført cyborg-elementer.

Samtidig fortæller komponisten Jay Vincent på sin webside, at han netop er gået i gang med at komponere musikken til yderligere otte episoder af Ninjago-tv-serien, som får amerikansk premiere sidst i 2013.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :