fbpx

Tre nye Lego Mindstorms-modeller

/
/
img

Lego Mindstorms (3)Når Lego til efteråret lancerer Mindstorms EV3, der er den seneste udgave af deres programmerbare Lego-klods, vil der, foruden de fem medfølgende modeller eller byggevejledninger i selve æsken, også være mulighed for at downloade byggevejledningerne til 12 såkaldte bonus-modeller.

Lego Mindstorms (2)De tre første af disse modeller er netop blevet vist frem i forbindelse med opfinderfestivalen Maker Faire i San Francisco. Der er tale om en elektrisk guitar designet af  Daniele Benedettelli, et whack-a-mole-spil udtænkt af Martyn Boogaarts og en triceratops bygget af Lasse Stenbæk Lauesen, der er software and applications developer hos Lego.

Du kan se Lasse Stenbæk Lauesen demonstrere de tre nye modeller på Youtube.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :