fbpx

U.S.S. Enterprise – en klodset affære

/
/
img

Der er ikke mere end en uges tid til, at den nye Star Trek: Into Darkness-film flyver ind på de danske biograflærreder, og i den forbindelse lægger Hasbros nye Kre-O Star Trek-sæt også an til landing i legetøjsbutikkerne. Desværre bare ikke i Danmark, så der skal gang i de udenlandske internetbutikker, hvis du skulle have lyst til at bygge U.S.S. Enterprise.

Kre-O Star Trek byder på i alt 11 forskellige konstruktionssæt blandt andet førnævnte U.S.S. Enterprice og en Klingon Bird of Prey. I løbet af året lanceres også 18 forskellige Star Trek-minifigurer, så der er rigeligt at samle på for Star Trek-fans.

I forbindelse med lancering af Kre-O Star Trek har Hasbro allieret sig med filminstruktøren J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot, der har stået for produktion af en lille fire minutters stop-motion film baseret på det nye legetøj.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :