fbpx

Vind dukkehuse fra DollsWalls

/
/
img

dollswalls miniTidligere i år blev det danske dukkehussystem DollsWalls lanceret. DollsWalls gør det nemt og enkelt for børnene selv at bygge et dukkehus af systemets lyserøde papvægge og plastikmuffer, som passer i størrelse og udformning til den leg, børnene netop den dag har i tankerne. Samtidig er det nemt som forældre enten at flytte huset eller pakke det væk, når der ikke leges længere.

Vi har fået mulighed for at forsyne tre heldige læsere med både en pakke DollsWalls Mini, hvor væggene måler 20 x 13,5 cm, og en pakke DollsWalls Maxi, hvor væggene måler 27 x 20 cm. Så der nemlig mere end rigeligt med vægelementer til at bygge både store og små dukkehuse.

Det eneste du skal gøre, er at svare rigtig på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid tage et kig i vores artikel om DollsWalls.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af iNordvativ a/s og varer indtil tirsdag den 21. maj kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER NU LUKKET. VINDERNE FÅR DIREKTE BESKED.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :