fbpx

Anmeldelse: Minifigurer i udstillingskasse

/
/
img

Sådan får du styr på din samling af Lego-minifigurer

Sådan får du styr på din samling af Lego-minifigurer (1)Det kan hurtigt udvikle sig til en sand besættelse at samle på Lego minifigurer. Alene den regulære samleserie byder med sine nu 10 serier på 160 forskellige figurer – eller rettere 170 figurer, hvis den meget sjældne Mr. Gold fra den seneste serie samt de ni specialfigurer fra OL i London sidste år også tælles med.

Men samlemanien kan lige så vel find grobund i Lego-udgaverne af superheltene fra Marvel- eller DC-tegneserieuniverser, Legos samlede rollebesætning fra Ringenes Herre, figurerne fra Star Wars eller noget helt andet. Uanset hvilke figurer der samles på, opstår der imidlertid lynsnart det samme problem med at opbevare og udstille sin samling.

   Læs også: Find Lego-klodserne fra din barndom

 

Udstillingskasse til alle klodsede figurer

Sådan får du styr på din samling af Lego-minifigurer (2)
Den gennemsigtige frontplade holdes på plads af små plasttapper, og skal afmonteres med forsigtighed, så de ikke knækker.

Det er denne udfordring, som folkene fra Brick Display Case har fundet en rigtig fin løsning på med deres produkt. Deres udstillingskasse er en relativ enkel konstruktion med en bagplade i sort eller hvid plast kombineret med en gennemsigtig front. Kasserne kan med en smule overtalelse klikkes sammen i højden som Lego-klodser, og på bagsiden er kasserne forsynet med ophængningshuller, så de kan skruemonteres på en væg.

Indvendigt er udstillingskassen forsynet med otte gange to knopper, hvilket selvfølgelig i udgangspunktet betyder, at der er plads til otte minifigurer i kassen. Da der er tale om knopper i helt almindelig størrelse, kan udstillingskassen også uden problemer benyttes til såvel Kre-O- som Mega Bloks-figurer. Der følger små navneskilte og klistermærker med kassen, hvis udstillingen skal gøres rigtig fin

Brick Display Case koster normalt 38 dollar, men kan netop nu i en begrænset periode købes til 24,99 dollar.
Brick Display Case koster normalt 38 dollar, men kan netop nu i en begrænset periode købes til 24,99 dollar.

 

Plads til 32 figurer

Når navnepladerne fjernes,  har kassens i sin grundplan plads til i alt 41 x 6 knopper. Hvis der derfor af egne klodser opbygges et trappesystem indvendigt i kassen, kan der snildt blive plads til omkring 32 figurer i udstillingen – omend figurerne kommer til at stå meget tæt. Arealet kan også udnyttes til at bygge små miljøer, som passer til minifigurerne, hvis nu ambitionerne skulle gå i den retning.

Brick Display Case er en dejlig enkel og æstetisk tilfredsstillende løsning, når det handler om både at opbevare og udstille sin samling af minifigurer – og netop muligheden for selv at bygge videre ind i udstillingskassen giver både en stor frihed og kapacitet med denne løsning.

Brick Display Case kan bestilles online her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :