fbpx

Bjarke Ingels’ klodsede hus

/
/
img

Vi kunne tidligere i år fortælle, at Lego havde hyret arkitekten Bjarke Ingels og hans firma BIG til at tegne det kommende Lego Huset, der bliver et oplevelsescenter og ikke overraskende placeret i Billund. Nu har Lego endelig løftet sløret for, hvordan den nye bygning kommer til at tage sig ud.

“Arkitektfirmaet BIG har skabt en bygning, der indfanger alt det, Lego legen og Lego værdierne handler om,” siger Hans Peter Folmann, Marketing Director for Lego Huset og tilføjer: “Den kreative brug af LEGO klodsernes form giver en bygning, som i sig selv illustrerer den systematiske kreativitet, der er kernen i selve LEGO legen, så vi synes, det er det rette udtryk for LEGO Huset. Og så ser det ganske enkelt fantastisk ud.”

Huset vil dække et område på 80 x 100 meter, og bliver ca. 30 meter højt. I alt resulterer det i 7600 kvadratmeter regulær bygning, som blandt andet kommer til at byde på udstillingsområder, café, Lego-butik og et stort offentligt torv på 1.900. Byggeriet er planlagt til at begynde tidligt i 2014, og Lego Huset skulle gerne stå færdigt i 2016.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :