fbpx

Byg din helt egen Delorean af Lego

/
/
img

Det er næsten to år siden, at den berømte tidsrejsende Delorean-sportsvogn fra Tilbage til Fremtiden-filmene første gang dukkede op på Lego Cuusoo, der er Legos onlinefællesskab for deres mere iderige fans. På Lego Cuusoo kan alle besøgende stemme på de projekter, som brugerne lægger online. Hvis et projekt modtager 10.000 stemmer, ryger det videre til et bedømmelsesudvalg, som så afgør om modellen skal i produktion – en beslutning der blandt andet beror på de kommercielle muligheder, licensrettigheder, legekvaliteter med videre.

Billedet her viser et af Lego-byggeren Masashi oprindelige forslag på Lego Cuusoo
Billedet her viser et af Lego-byggeren Masashi oprindelige forslag på Lego Cuusoo

Det er blandt andet tidligere lykkedes for Lego-sæt baseret på computerspillet Minecraft at komme fra bedømmelsesudvalget og videre i produktion, og det samme sker nu for Tilbage til Fremtiden-sættet, der efter en tur i udvalget blev endelig bekræftet til produktion i december 2012 med en udgivelsesdato i 2013.

Datoen for lanceringen af den tidsrejsende Delorean ser ud til at blive den 18 juli hvis vi skal tro billedet herunder, der stammer fra Lego butikkernes juli-nyhedsbrev. Det ser samtidig ud til, at bilen rent designmæssigt har fået en overhaling i forhold til det oprindelige forslag på Lego Cuusoo – og så ser det umiddelbart ikke ud til, at der medfølger minifigurer af Marty McFly eller Doc Emmett Brown.

Men de endelige detaljer er, ligesom prisen, stadig ikke offentliggjort, og ifølge Legos danske PR Manager kan det meget vel være, at Tilbage til Fremtiden-sættet først dukker op i de danske butikker i starten af august. Vi anmelder selvfølgelig sættet så snart vi får fat i det.

Billedet fra Lego butikkernes nyhedsbrev er fundet på websiden Bricks & Blocks
Billedet fra Lego butikkernes nyhedsbrev er fundet på websiden Bricks & Blocks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :