fbpx

Ikea-klassikere i miniformat Nyheder

Når voksne skal indrette hjemmet med nye møbler, sniger der sig for mange et eller flere Ikea møbler med ind i projektet. Det er samtidig helt naturligt, at børn, når de indretter dukkehuse, godt kan lide, at deres miniaturevirkelighed i en eller anden grad afspejler deres eget hjem. Og det bliver endnu nemmere, når Ikea introducerer en række dukkehusmøbler baseret på nogle af de meget genkendelige møbler fra det ”store” sortiment.

I første omgang bliver det muligt at udstyre dukkehuset med en Klippan-sofa, Expedit-reol, Lack-stuebord, Stockholm-tæppe, PS Vago-stol og en Famnig-hjertepude. Ikea oplyser, at de nye mini-møbler kommer til salg i august.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,