fbpx

Ikea-klassikere i miniformat

/
/
img

Når voksne skal indrette hjemmet med nye møbler, sniger der sig for mange et eller flere Ikea møbler med ind i projektet. Det er samtidig helt naturligt, at børn, når de indretter dukkehuse, godt kan lide, at deres miniaturevirkelighed i en eller anden grad afspejler deres eget hjem. Og det bliver endnu nemmere, når Ikea introducerer en række dukkehusmøbler baseret på nogle af de meget genkendelige møbler fra det ”store” sortiment.

I første omgang bliver det muligt at udstyre dukkehuset med en Klippan-sofa, Expedit-reol, Lack-stuebord, Stockholm-tæppe, PS Vago-stol og en Famnig-hjertepude. Ikea oplyser, at de nye mini-møbler kommer til salg i august.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :