fbpx

Robocops ED-209 er klar til at lege

/
/
img

Robocops ikoniske ED-209 er klar til at lege (1)Det kan godt være, at det var den kybernetisk modificerede politibetjent Alex J. Murphy, der i filmen Robocop fra 1987 spillede den officielle hovedrolle. Men i virkeligheden var det en helt anden figur, der stjal billedet, nemlig kamprobotten ED-209.

Legetøjsfirmaet Hot Toys har netop relanceret deres legetøjsmodel af ED-209, der siden den første udgave fra 2007 er blevet udstyret med en lydchip, så robotten bland andet kan ytre det klassiske filmcitat: “You have 15 seconds to comply”. Figuren er modeleret i skala 1-6, og har bevægelige arme, ben og krop, så den rent faktisk kan leges med – hvis du ellers nænner det.

Ved samme lejlighed har Hot Toys også lanceret to såkaldte Die Cast udgaver af selve Robocop, der således er meget detaljerede, men knap så velegnede som legetøj. Alle figurerne er kommer først i butikkerne i løbet af 2014.

Robocops ikoniske ED-209 er klar til at lege (2)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :