fbpx

Robocops ED-209 er klar til at lege Nyheder

Robocops ikoniske ED-209 er klar til at lege (1)Det kan godt være, at det var den kybernetisk modificerede politibetjent Alex J. Murphy, der i filmen Robocop fra 1987 spillede den officielle hovedrolle. Men i virkeligheden var det en helt anden figur, der stjal billedet, nemlig kamprobotten ED-209.

Legetøjsfirmaet Hot Toys har netop relanceret deres legetøjsmodel af ED-209, der siden den første udgave fra 2007 er blevet udstyret med en lydchip, så robotten bland andet kan ytre det klassiske filmcitat: “You have 15 seconds to comply”. Figuren er modeleret i skala 1-6, og har bevægelige arme, ben og krop, så den rent faktisk kan leges med – hvis du ellers nænner det.

Ved samme lejlighed har Hot Toys også lanceret to såkaldte Die Cast udgaver af selve Robocop, der således er meget detaljerede, men knap så velegnede som legetøj. Alle figurerne er kommer først i butikkerne i løbet af 2014.

Robocops ikoniske ED-209 er klar til at lege (2)

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,