fbpx

Smugkig på Lego Minifigures serie 11

/
/
img

Med udgivelsen af Lego Minifigures serie 10 fejrede Lego ikke kun samlerseriens jubilæum, men sendte også minifigur-samlere verden over på jagt efter den sjældne Mr Gold. Det bliver ikke tilfældet med den 11. serie af minifugurer, der “kun” indeholder 16 minifigurer i alt. Figurer som der netop er dukket de første billeder op af på nettet.

Serie 11 kommer, ifølge websiden The Brick Blogger, til at indeholde følgende figurer:  Yeti, Evil Mech, Welder, Female Robot, Jazz Musician, Constable, Holiday Elf, Bavarian Lady, Scarecrow, Mountain Climber, Grandma, Tiki Warrior, Gingerbread Man, Barbarian, Dinner Waitress og Female Scientist.

Lego Minifigures serie 11 lander i butikkerne til september.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :