fbpx

Angry Birds vil også slås mod Skylanders

/
/
img

Angry Birds vil også slås mod Skylanders (2)”Ville det ikke være helt vildt fedt, hvis alle dem der elsker Angry Birds, og glæder sig til fuglenes næste tur gennem Star Wars universet, fik mulighed for at placere små legetøjsfigurer på en lille portal, som så teleporterede figurerne direkte ind i spillet?”. Sådan kunne et pitch have lydt fra designerne hos Hasbro, inden nogen nåede at påpege, at det er præcis det koncept, som er omdrejningspunktet i både Skylanders og det kommende Disney Infinity.

Det er derfor mere nærliggende at tro, at Hasbro har kigget på netop Skylanders og Disney Infinity og tænkt, at sådan en vil vi også have. Hasbros løsning har fået navnet Telepods, og er knyttet til Angry Birds Star Wars 2, som spiludvikleren Rovio udgiver den 19. september.

Angry Birds vil også slås mod Skylanders (4)Hasbro lancerer samtidig med spillet 30 forskellige små samlefigurer, der kan placeres på den lille medfølgende Telepod, som så, ved hjælp af kameraet på spillerens tablet eller smartphone, overfører figuren direkte til spillet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :