fbpx

Dungeons & Dragons som Kre-O

/
/
img

Hasbro gør klar til at invitere børn og barnlige sjæle på helt nye eventyr i den kommende serie af Kre-O konstruktionslegetøj, der er baseret på det klassiske rollespil Dungeons & Drangons. Hasbro viser de nye sæt frem i forbindelse med den store tegneseriemesse Comic-Con International i San Diego, som løber af stablen denne kommende weekend, men æskerne dukker først op i de amerikanske butikker til januar 2014.

Dungeons & Dragons som Kre-ORollespillet Dungeons & Drangons udkom første gang i 1974, hvor spillerne, kun bevæbnet med terninger og fantasi, kunne drage på eventyr i en fantasy-verden, der siden er vokset og vokset i størrelse. Præcis hvilke figurer og monstre, der kommer til at indgå i Hasbros nye Dungeons & Dragons Kre-O sæt, er endnu ikke offentliggjort, men mon ikke der medfølger en enkelt drage eller to …

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :