fbpx

Mæng dig med The Simpsons kendisser

/
/
img

Tv-serien The Simpsons har rundet 25 sæsoner, og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Derfor har tv-selskabet Fox indgået en aftale med folkene fra NECA om at fremstille en serie af legetøjsfigurer, som i stedet for at være baseret på seriens faste figurer, skal hylde 25 af de gæstestjerner, der gennem årene har optrådt som animerede versioner af sig selv.

Den første serie figurer byder derfor på Simpsons-versioner af Hugh Hefner, James Brown, Yao Ming, Tom Hanks og Kid Rock, der alle lander i butikkerne i starten af 2014. Figurerne produceres selvfølgelig kun i et begrænset antal, det er derfor mere end tvivlsomt, om figurerne dukker op i danske butikker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :