Mæng dig med The Simpsons kendisser Nyheder

Tv-serien The Simpsons har rundet 25 sæsoner, og det skal selvfølgelig fejres på behørig vis. Derfor har tv-selskabet Fox indgået en aftale med folkene fra NECA om at fremstille en serie af legetøjsfigurer, som i stedet for at være baseret på seriens faste figurer, skal hylde 25 af de gæstestjerner, der gennem årene har optrådt som animerede versioner af sig selv.

Den første serie figurer byder derfor på Simpsons-versioner af Hugh Hefner, James Brown, Yao Ming, Tom Hanks og Kid Rock, der alle lander i butikkerne i starten af 2014. Figurerne produceres selvfølgelig kun i et begrænset antal, det er derfor mere end tvivlsomt, om figurerne dukker op i danske butikker.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,