fbpx

Mixels, nyt legeunivers fra Lego og Cartoon Network

/
/
img

Lego og tv-kanalen Cartoon Network er gået sammen om et helt nyt fiktionsunivers med titlen Mixels, der kommer til at byde på en række korte tegnefilm, byggesæt baseret på figurerne i Mixels-universet og så selvfølgelig spil til mobile enheder – for som der står i pressemeddelesen, så skal Mixels være et legeunivers, som børnene kan deltage i når som helst og hvor som helst.

Selve Lego Mixels-sættene er planlagt til lancering i løbet af 2014, og det er planen, at de enkelte sæt ikke skal være alt for dyre, således at Mixels-væsenerne også kan fungerer som samleobjekter for den unge målgruppe.

Mixels (2)Præcis hvad Mixels kommer til at handle om, står ikke klart i pressemeddelesen, der blot fortæller at ”de farverige Mixels-væsner kan mikse og kombinere sig med hinanden i kreative og uforudsigelige historier. ” Det antydes samtidig, at fans får mulighed for deltage aktivt i Mixels-universet og skabe nye figurer og indhold.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :