fbpx

De nye Lego Minecraft-sæt i billeder

/
/
img

Vi har allerede tidligere kunnet fortælle, at Lego er på vej med to helt nye sæt baseret på computerspillet Minecraft. Sættet The Village inklusiv mikrofigurer af en gris, en zombie og en landsbybeboer samt sættet The nether med mikrofigurer af en Zombie Pigman og to Ghast.

Nu er begge sæt blevet forsynet med lanceringsdato, og skulle lande i Lego-butikkerne den 1. september. Ved samme lejlighed har Lego frigivet en række nye billeder af de to nye sæt.

21106_IN.indd the nether (8) the nether (7) the nether (6) the nether (5) the nether (4) the nether (3) the nether (2)21105_IN.indd the village (8) the village (7) the village (6) the village (5) the village (4) the village (3) the village (2)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :