fbpx

Fem forskellige The Simpsons Lego-sæt ankommer i 2014

/
/
img

Det er endnu for tidligt til, at Lego officielt vil udtale sig omkring de kommende Lego-sæt baseret på tv-tegnefilmen The Simpsons – og der findes hverken officielle eller uofficielle billeder af de nye sæt endnu. Men folkene fra websiden The Brick Blogger har, med hjælp fra deres kilder, sammensat en liste over, hvilke nye produkter Lego har på vej i 2014 – og den liste indeholder blandt andet fem The Simpsons-sæt:

Bart’s Skate Trick (med Bart og Milhouse Van Houten)

Homer at the Control Panel (med Homer, Mr. Burns og Smithers)

Lisa’s Sax Performance (med Lisa, Marge, Sherri og Terri)

Springfield Shops (med Bart, Krusty, Apu og Nelson)

Simpson’s House (med Bart, Homer, Marge, Lisa, Maggie, Bedstefar Simpsons, Flanders og hunden)

The Brick Blogger plejer sædvanligvis at have ret troværdige kilder, og Lego har tidligere fortalt at The Simpsons bliver en “lille produktnyhed”, hvilket stemmer fint overens med antallet af produkter på overstående liste.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :