Phineas og Ferb i Disney Infinity Nyheder

Når Disney Interactive i næste uge lancerer konsolspillet Disney Infinity, der skal tage kampen op med det meget populære Skylanders-spil, åbner firmaet samtidig op for en række fremtidige lanceringer af nye figurer til spillet – de såkaldte Play Sets, hvor nyindkøbte fysiske legetøjsfigurer placeres på spillets medfølgende portal, og efterfølgende dukker op inde i selve spillet.

Disney har allerede fremvist figurer baseret på film som Monsters University, Lone Ranger, De Utrolige, Pirates of the Caribbean samt Biler, og allerede til oktober følger et sjette sæt baseret på Toy Story indeholdende figurerne  Buzz, Jessie og Woody.

Phineas og Ferb i Disney Infinity (3)I forbindelse med Halloween lanceres Jack Skellington fra Tim Burtons nyklassiske animationsfilm The Nightmare Before Christmas, og senere på året samt videre ind i 2014 kan vi se frem til at spille med Rapunzel fra To på Flugt, Vilde Rolf og Vanellope fra Vilde Rolf, Anna og Elsa fra den kommende Frozen, Mickey Mouse som Troldmandens Lærling og ikke mindst Phineas og Agent P fra tv-tegnefilmene Phineas og Ferb – præcis hvor Ferb er blevet af vides ikke.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,