fbpx

Quake og Doom i vinyl

/
/
img

Hvis du nu alligevel er et smut forbi den årlige LANparty/spilmesse QuakeCon, der løber af stablen i Austin i Texas de næste fire dage, så skal du da lige have den seneste kreation fra legetøjsfirmaet Symbiote Studios, som er blevet produceret specifikt til lejligheden, med hjem.

Da QuakeCon, som navnet antyder, primært handler om computerspillet Quake, spiludvikleren Id Software og relaterede spil, så er figuren selvfølgelig også hentet i dette spilunivers. Nærmere bestemt fra spillet Quake III, hvor DOOM space marine-soldaten Phobos ganske givet vil vække gensynsglæde hos fans. Den knap ni centimeter høje figur er udført i vinyl, og føles af både hjelm og en BFG 9000.

Quake og Doom i vinylSymbiote Studios fejrede allerede sidste måned Id Softwares klassiske actionspil Doom 20 års jubilæum, ved at lancere en lignende vinylfigur af den oprindelige Doom Marine i forbindelse med tegneseriemessen San Diego Comic Con.

”QuakeCon er en fantastisk begivenhed. Kærligheden til genren er over det hele, og vi får mulighed for at møde vores kunder. Doom og Quake er kultklassikere, og vores eksklusive Doom-figur var en stor succes, og jeg er sikker på, at der vil blive taget godt imod Phobos,”  fortæller Joseph Reiter, direktør for Symbiote Studios.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :