Skylanders sælger bedre end alle andre actionfigurer Nyheder

Spiludgiveren Activision er ikke overraskende meget glade for i en netop udsendt pressemeddelelse at kunne fortælle, at Skylanders i både USA og Europa har solgt bedre end alle andre actionfigurer. Faktisk er der blevet solgt Skylanders-produkter for mere end 1,5 milliarder dollar på verdensplan, hvilket har fået Activision til at lave den lille infografik herunder.

Det er så samtidig værd at huske på, at der er to grunde til, at Activision disker op med denne pressemeddelelse netop nu. For det første skal spiludgiveren til at indlede deres marketingskampagne for det kommende Skylanders SWAP Force, der udkommer til oktober. Men samtidig forsøger firmaet, med de store tal, at snuppe noget af den presseopmærksomhed, som ellers ville blive rettet imod Disney Interactive, der netop nu udgiver deres legetøjsspil Disney Infinity i direkte konkurrence med Skylanders.

Skylanders sælger bedre end alle andre actionfigurer

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,