fbpx

Tag et Barbie duelighedsmærke

/
/
img

Barbie har indgået et usædvanligt partnerskab med den amerikanske spejderorganisation Girl Scouts of the USA, hvor medlemmerne nu har mulighed for at tage duelighedsmærket “Be Anything, Do Everything”. Et duelighedsmærke, der ifølge pressemeddelsen fra legetøjsfirmaet Mattel, som står bag Barbie, skal inspirere den næste generation af kvindelige ledere ved at opfordre pigerne til at udforske forskellige karrieremuligheder via små bøger og internetspil.

Med partnerskab skaber vi en forbindelse mellem det sjov og den leg pigerne har med Barbie til mulighed for at få indblik i fremtidens karrieremuligheder. Ligesom pigespejderne er Barbie et amerikansk ikon, og sammen kan vi lære pigerne, at fremtiden er fyldt med muligheder, og at de kan opnå hvad som helst når det handler om en karriere,” fortæller Anna Maria Chávez, der er chef for Girl Scouts of the USA.

Barbie har selv, siden hun kom til verden i 1959, haft 135 forskellige job.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :