fbpx

J. R. fra tv-serien Dallas som actionfigur

/
/
img

Med sine i alt 357 afsnit fra 1978 til 1991 er soap-serien Dallas en af de længst løbende tv-serier på amerikansk tv – og den blev endda genoptaget sidste år. Historien om den stenrige oliefamilie Ewing slog også et smut omkring de danske fjernsynsskærme. Blandt seriens mange medvirkende var det især skuespilleren Larry Hagman, der i rollen som familiens ældste søn J. R. Ewing, blev seriens centrale figur.

J. R. fra tv-serien Dallas som actionfigur (1)Det er derfor ikke overraskende, at det er Larry Hagman, der står model til legetøjsfirmaet Figure Toy Companys to seneste actionfigurer. Den ene figur er blot J. R. som oliemagnat, mens den anden figur er baseret afslutningen af tv-seriens tredje sæson, hvor J. R. blev skudt. Et mordforsøg, der på trods af at være fiktion, optog tv-seerne verden over.

Begge figurer er 30 centimeter høje og lanceres senere på året i de amerikanske butikker samt til salg via nettet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :