fbpx

Scary Godmother som dukke

/
/
img

Scary Godmother som dukke (2)Den amerikanske tegneserieskaber Jill Thompson var en smut forbi Danmark tidligere i år, da tegneseriefestivallen Copenhagen Comics løb af stablen i København – og udover at signere en række af de tegneserier, som hun har tegnet for andre forfattere, satte hun også streger i flere eksemplarer hendes egne bøger om Scary Godmother.

Jill Thompson har ud over bøgerne haft succes med Scary Godmother som tegnefilm på tv-kanalen Cartoon Network, og det betyder selvfølgelig, at hun jævnligt bliver spurgt, om det ikke er muligt at få dukker baseret på figuren. Sådan et projekt er imidlertid omkostningsfyldt, og derfor søger hun nu støtte via KickStarter.

Scary Godmother som dukke (3)Jill Thompson havde sat sig et mål på 150.000 dollar for at komme i gang, og faktisk er hun allerede i mål – men der er stadig 12 timer til muligheden for at smide penge i projektet udløber. Som altid på Kickstarter er det muligt at støtte med forskellige beløb, og alt efter beløbets størrelse modtager du en eller anden erkendtlighed. Har du nu fx lyst til at smide 10.000 dollar i projektet, så kommer Jill Thompson forbi dit hjem og udfører et vægmaleri – men mindre donationer helt ned til en enkel dollar er også velkomne.

Se mere om Scary Godmother på Kickstarter.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :