fbpx

SkalViLege.Nu får nyhedsbrev

/
/
img

Her på redaktionen er vi udemærket klar over, at det kan være svært at følge med i alle de spændende ting, der konstant udfolder sig på nettet. Derfor har vi besluttet at oprette et nyhedsbrev for SkalViLege.Nu, så du ikke længere risikerer at gå glip af alt det spændende legetøj på websiden, men i stedet får direkte besked via e-mail, om alt det vi skriver om, tester og laver guides til.

[knews_form subtitle=”1″]

Nyhedsbrevet bliver udsendt, når der er sket tilstrækkeligt med nyt på websiden til, at vi synes det er rimeligt at komme brasende ind i din elektroniske postkasse. Du kan nemt tilmelde dig i feltet her til højre, og lige så nemt framelde dig nyhedsbrevet igen. Ligesom vi selvfølgelig garanterer, at du udelukkende modtager vores nyhedsbrev og intet andet.

Vi vil fra tid til anden også afholde konkurrencer, hvor vi trækker lod blandt alle modtagerne af nyhedsbrevet – vi håber I vil tage godt imod det.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :