fbpx

Specielt Lego-afsnit af The Simpsons kommer til maj

/
/
img

Når Lego i 2014 lancerer fem nye Lego-sæt baseret på tegnefilmsserien The Simpsons, så kommer det også til at kunne ses på tv-skærmene. Lego og Fox planlægger nemlig at producere et helt specielt Lego-afsnit af tv-serien om den dysfunktionelle gule familie. Det fortæller kilder til webmagasinet Nerdly, og historien er siden blevet bekræftet via Twitter af The Simpsons-instruktøren David Silverman.

Lego-afsnittet af The Simpsons bliver sandsynligvis i samme stil som de Star Wars Lego-film, som tidligere er blevet produceret, og skulle være planlagt til udsendelse i maj 2014

Nerdly kan samtidig fortælle, at Lego Minifigures Series 13 også bliver baseret på The Simpsons, og at der blandt de 16 figurer i serien vil optræde velkendte skikkelser som Homer, Marge, Bart, Lisa, Apu, Chief Wiggum, Moe, Itchy, Scratchy med flere. Denne serie af minifigurer skulle ligeledes blive lanceret til maj 2014. Det eneste The Simpsons Lego-sæt der udkommer inden da bliver ifølge Nerdlys kilder Familiens Simpsons hus, der dog kun vil være til salg via Legos egne butikker.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :