fbpx

Byg dit eget Exo-skelet i Lego

/
/
img

I starten af januar opnåede Lego-byggeren Peter Reids at få 10.000 stemmer på det Exo-skelet i Lego, som han knap et år forinden havde lagt op på onlinefællesskabet Lego CuuSoo. Dermed gik hans projekt i selskab med de andre Cuusoo-projekter, som også havde opnået at få 10.000 stemmer, videre til Legos bedømmelsesudvalg.

Dette udvalg kigger på, om det er muligt at realisere de enkelte projekter som et rigtigt Lego-produkt – en beslutning der blandt andet skal tage hensyn til de kommercielle muligheder, licensrettigheder, legekvaliteter med videre.

I går kunne Lego Cuusoo så fortælle, at Peter Reids Exo-skelet har klaret sig gennem nåleøjet, og dermed bliver det sjette Cuusoo-projekt, der når frem til butikkerne. Sættet er i øjeblikket under videre udvikling, hvor Legos professionelle designere skaber den endelige version af produktet, som så lanceres i midten af 2014. Endnu foreligger der hverken endelige produktfoto eller pris.

Tidligere realiserede Lego Cuusoo-projekter har blandt andet inkluderet Minecraft-sættet fra 2012 og Tilbage til Fremtiden-sættet, som du kan læse en anmeldelse af her.

Byg dit eget Exo-skelet i Lego (3) Byg dit eget Exo-skelet i Lego (2) Byg dit eget Exo-skelet i Lego (1)

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :