Call of Duty på klodset mission

/
/
img

Spiludvikleren Activision har indgået en licensaftale med legetøjsproducenten Mega Brands om at producere konstruktionslegetøj baseret på computerspilsserien Call of Duty. De nye sæt, kaldet Call of Duty: Collector Construction Sets, er netop blevet vist frem på tegneseriemessen New York Comic Con, og er allerede til salg i de amerikanske butikker.

Mega Brands, der står bag konstruktionslegetøjet Mega Bloks, har allerede en aftale med Activision om at producere byggesæt baseret på Skylanders – de nye Call of Duty-sæt er naturligt nok noget mere barske i deres udtryk og indhold, og samtidig rettet mod et lidt ældre publikum og ikke mindst samlere.

”Call of Duty er et kulturelt fænomen. For at yde en af de førende spilserier retfærdighed, var vi nødt til at skabe noget, der er virkelig anderledes og specielt,” fortæller Vic Bertrand, der er chief innovation officer ved Mega Brands.

Call of Duty på klodset mission (9)I alt lancerer Mega Brands ti forskellige regulære Call of Duty-sæt, men de har samtidig øje for spillets mere unikke sider. Det er derfor muligt selv at samle de små soldaters våben, så løb, kolbe og magasin er tilpasset hver enkel soldat. Samtidig, og ligeledes i tråd med spillet, lanceres der også to forskellige sæt med zombier, så de små plastik elitesoldater har nogen at slåsse med.

Call of Duty på klodset mission (1)

 

Call of Duty på klodset mission (7) Call of Duty på klodset mission (6) Call of Duty på klodset mission (5) Call of Duty på klodset mission (4) Call of Duty på klodset mission (3) Call of Duty på klodset mission (2)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :