fbpx

Konkurrence: Vind Lego Friends på dvd

/
/
img

Vind Lego Friends på dvd (1)Siden sidste år har den fiktive by Heartlake City dannet rammen om Lego Friends – en Lego-verden rettet specifikt mod piger, som lynhurtigt er gået hen og blevet en stor succes for Lego.

Nu er de første tre af de populære Lego Friends animationsfilm blevet samlet på dvd. Det er historien om Olivia, der netop er flyttet til Heartlake City, hvor hun efter en lidt omtumlet start bliver bedste veninder med pigerne Stephanie, Andrea, Emma og Mia.

Vi har fået fat i tre eksemplarer af den nye dvd, og dem vil vi selvfølgelig gerne udlodde i en lille konkurrence. Det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet herunder. Hvis du har brug for hjælp, så tag et kig på vores test af LEGO FRIENDS Heartlake Folkeskole.

Denne konkurrence er sponsoreret af Nordisk Film og varer indtil fredag den 1. november kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :