fbpx

Lego laver ure til voksne

/
/
img

Til november lancerer Lego deres første kollektion af ure rettet mod voksne, og der bliver både plads til de meget spraglede ure og de noget mere nedtonede af slagsen – du kan se en række billeder af de nye ure herunder.

Lego har igennem flere år produceret armbåndsure til børn, hvor forældre og andre voksne Lego-fans har måtte nøjes med at kigge misunderligt til fra sidelinjen – men den nye serie af ure til voksne ure lader ikke børnemodellerne noget tilbage.Derfor er der i ‘LEGO Watch System’, som dem nye kollektion af ure kaldes, ligeledes mulighed for at bygge sin helt egen urrem – hvis du skulle have lyst til det.

Selve urskiven kan der imidlertid ikke bygges om på, men der bliver mulighed for både at vælge urskiver med analog og digital visning, ligesom der lanceres ure med dato, chronograph og tachymeter. Urene vil ikke kun være til salg i Legos egne butikker, men vil også blive markedsført bredt.

Lego laver ure til voksne (11) Lego laver ure til voksne (10) Lego laver ure til voksne (9) Lego laver ure til voksne (8) Lego laver ure til voksne (7) Lego laver ure til voksne (6) Lego laver ure til voksne (4) Lego laver ure til voksne (3) Lego laver ure til voksne (2) Lego laver ure til voksne (1)

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :