fbpx

Schleich skal lave superhelte Nyheder

Legetøjsproducenten Schleich, der er bedst kendt for deres smølfefigurer, har indgået en aftale med tegneserieforlaget DC Comics, der er ejet af Warner Bros, om at producere figurer baseret på forlagets mange kendte superhelte som Batman, Superman, Green Lantern med flere.

“Vi er stolte af at indgå i et partnerskab med Warner Bros, der gør det muligt for os at bruge vores mere end 75 års erfaring på at skabe en hel række DC Comics superheltefigurer. Superman og Batman er nogle af de mest kendte varemærker i verden, og vores mål er at lave figurer, der appellerer til både voksne og børn,” fortæller Lars Schilling fra Schleich.

De nye superheltefigurer lander i butikkerne i starten af 2015.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,