fbpx

Skylanders i Skotland Nyheder

I forbindelse med lanceringen af computerspillet Skylanders: Swap Force den 18. oktober er der den næste måned knyttet et venskab mellem øen Isle of Skye i den vestlige del af Skotland og så spilverdenens Skylands. Det er imidlertid ikke en aftale, som der eksisterer noget officielt papirarbejde omkring i og med at Skylands er et magisk sted, og det derfor har vist sig svært at få sendt de officielle papirer med posten – fortæller spiludgiveren Activision i en pressemeddelelse.

”Isle of Skye er kendt for sine bjergtagende landskaber, der nærmest har overjordiske egenskaber, og sit rige dyre og planteliv, der gør området til det perfekte sted at knytte bånd til Skylands. Vi er glade for samarbejdet med Skylanders, der hjælper med at profilere denne smukke del af verdenen, og tilskynder familier til at opleve de virkelige eventyr, som findes på Isle of Skye,” udtaler Alan Mackenzie fra turistorganisationen VisitScotland.

Som en del af tiltaget har Skylanders: Swap Force-figuren Wash Buckler været en tur forbi nogle af Isle of Skye kendte landemærker – vi har lagt billederne ind herunder.

Skylanders i Skotland (7) Skylanders i Skotland (6) Skylanders i Skotland (4) Skylanders i Skotland (3) Skylanders i Skotland (2) Skylanders i Skotland (1)

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,