fbpx

Todd McFarlane laver kaniner

/
/
img

Tegneserieskaberen Todd McFarlane er efterhånden bedst kendt for sit legetøjsfirma McFarlane Toys, der har produceret actionfigurer baseret på alt fra amerikansk fodbold og basketball over tv-serier som The Walking Dead til computerspillene Halo og Assasins Creed. Og nu vender han blikket mod et yngre publikum, når firmaet i samarbejde med spiludgiveren Ubisoft laver figurer baseret på såvel spillet Rabbids som den afledte animationserie fra Nickelodeon Rabbids Invasion.

”Som kunstner er jeg altid på kig efter kreativ inspiration, og jeg er en stor humorfan, specielt den respektløse og uforudsigelige slags som findes i Rabbids. Jeg har været fuldstændig opslugt af Rabbids-universet, og det har fået mine og mit firmas kreative kilde til at flyde. Vi har dedikeret alle vores kræfter på at skabe nogle af de sjoveste og mest unikke produkter, som McFarlane Toys nogensinde har lavet,” fortæller Todd McFarlane.

Udvalget af Rabbids-legetøj kommer både til at byde på actionfigurer med alskens ekstraudstyr, plysbamser samt figurer rettet direkte mod samlere. McFarlane Toys lancerer Rabbids i USA i starten af 2014 – om produkterne dukker op i de danske legetøjsbutikker vides ikke.

Todd McFarlane laver kaniner (2) Todd McFarlane laver kaniner (5) Todd McFarlane laver kaniner (3) Todd McFarlane laver kaniner (1)

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :