fbpx

Verdens største skib i Lego

/
/
img

Lego laver sæt baseret på det Mærsks imponerende Triple-E-containerskib

I sidste weekend var der mulighed for at se verdens største skib ’Majestic Maersk’, da det lagde til kaj ved Langelinje i København. Helt så store faciliteter er der imidlertid ikke behov for, når Lego til januar lancerer en model af det store skib.

Verdens største skib i Lego (3)

Virkelighedens containerskib er 398 meter lang, 59 meter bredt og kan rumme 18.270 containere, helt så imponerende er specifikationerne ikke på den klodsede model. Den består af i alt 1.518 Lego-klodser og måler 65 centimeter i længden og 9 centimeter i bredden.

Læs også: Brugte tre år på at bygge verdens næststørste Lego-skib

Modellen er fyldt med små detaljer som de dobbelte otte cylinders motorer, der kan ses gennem et gennemsigtigt parti i skibets bagende – eller den lille guldmønt placeret under skibets formast, sådan som det også er tilfældet på virkelighedens skib.

Lego Maersk Line Triple-E kommer dog kun til salg i Legos egne butikker og online, hvor prisen kommer til at lyde på 1.199 kroner.

Se Lego-designeren fortælle om skibet herunder:

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :