fbpx

De nye The Lego Movie-sæt er … usædvanlige! Gallerier

Når The Lego Movie får premiere til februar 2014 følges filmens premiere selvfølgelig op med en række nye Lego-sæt i legetøjsbutikkerne – og de sæt bliver noget ud over det sædvanlige. Mildest talt. Så har du altid drømt om en isbil, der også er et jagerfly, en monsteraffaldsbil, politialligatorer eller en robotbrandbil, kan det være du skal ud og købe de nye sæt.

Vi synes de nye Lego-sæt ser dejligt skæve og skøre ud, og har derfor valgt at samlet billederne af de nye sæt herunder. Vi regner selvfølgelig med at teste nogle af dem, når de lanceres.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,