fbpx

Ikeas tøjdyr sender flere børn i skole

/
/
img

Ikeas tøjdyr sender flere børn i skole (1)For tiende år i træk har Ikea og Ikea Foundation sat gang i deres årlige tøjdyrskampagne, der løber fra den 10. november 2013 til den 4. januar 2014 i alle Ikea-varehuse. I denne periode donerer Ikea Foundation 1 euro for hver solgt tøjdyr eller børnebog til projekter gennem Unicef og Red Barnet, der forbedrer uddannelsesmulighederne for børn i Afrika, Asien og Europa.

Sidste år gav kampagnen et samlet resultat på 9,3 millioner euro, og siden 2003 har Ikea Foundation i alt doneret 57 millioner som resultat af tøjdyrskampagnen. Det er midler der er blevet fordelt til 90 forskellige projekter i 46 lande.

I forbindelse med kampagnen lancerer Ikea også et nyt sortiment af tøjdyr, der alle er designet af den tyske illustrator Silke Leffler. Hun har også leveret illustrationerne til bogen Prinsessen og glæden, som Ikea har udgivet i forbindelse med tøjdyrskampagnen – en bog der netop tager udgangspunkt i alle de nye figurer fra serien af tøjdyr.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :