fbpx

Lego laver Minecraft i fuld størrelse

/
/
img

Minecraft og Lego hører helt naturligt sammen – begge dele handler om kreativitet, om at bruge din fantasi og om at bygge, sådan fortæller designerne bag den kommende række af Lego Minecraft-sæt, der alle er designet i Lego minifigur-størrelse.

De tre nuværende Lego Minecraft-sæt, hvoraf det første blev lanceret i 2012 og de efterfølgende to i oktober i år, er alle designet i såkaldt mikroskala. De fungerer derfor ikke i en legesituation med almindelige legofigurer, men er mere tiltænkt spillets fans som samlerobjekter.

Legos designere er godt klar over, at dem der kender Minecrafts verden bedst, selvfølgelig er spillets mange fans, som dagligt tilbringer imponerende mange timer i den virtuelle klodsede verden. Derfor har designerne valgt at invitere de dedikerede fans til at bidrage til den kommende serie af Minecraft-sæt via Facebook, hvor de for eksempel kan kommentere på designernes udkast til en Creeper i minifigur-størrelse.

Du kan selv bidrage på Facebook.com/LEGOMinecraft

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :