fbpx

Lego Filmen Minifigures afsløret

/
/
img

LEGO-Minifigures-Series-12-Blind-Bags-and-Case-Color-RevealedBlandt samlere af Lego Minifigures har det længe været kendt, at den kommende serie af Lego Minifigures skulle baseres på den nye The Lego Movie. Men nu er der endelig dukket billeder op af de 16 nye og ikke mindst ret seje figurer, som forventes på butikkernes hylder i starten af januar.

Foruden filmens hovedperson Emmet (med hjelmen i midten) så består den nye serie af Lego Minifigures af følgende figurer: William Shakespeare, Gail the Construction Worker, Panda Guy, Abraham Lincoln, Taco Tuesday Guy, Larry the Barista, President Business, Calamity Drone, Marsha Queen of the Mermaids, Wild West Wyldstyle, Scribbe-Face Bad Cop, Velma Staplebot, “Where are my Pants?” Guy, Mrs. Scratchen-Post og Wiley Fusebot.

Sædvanligvis er figurerne i Lego Minifigures specifikt designet til netop dette formål, og er dermed ikke figurer, som også dukker op i almindelige Lego-sæt.  På dette punkt afviger den nye serie af figurer fra normen, da for eksempel figuren Emmet også dukker op i en række sæt, som lanceres i forbindelse med filmens premiere til februar 2014.

Hvis du ikke har set traileren for The Lego Movie, så har vi indsat den herunder.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :