fbpx

Masser af børneaktiviteter på Bogforum den 8-10 november

/
/
img

Når årets BogForum løber af stablen i Bella Center i denne weekend, har børnene nok engang fået deres helt egen scene med aktiviteter hele weekenden. Her vil det blandt andet være muligt at møde populære forfattere som Lene Kaaberbøl, Kim Fupz Aakeson, Kenneth Bøgh Andersen, Alberte eller Manu Sareen, der alle fortæller om eller læser op af deres bøger.

Børnene kan også besøge tegne- og aktivitetsområdet Akademiet, hvor det blandt andet er muligt at tegne for en god sag og støtte de forældreløse børn i SOS Børnebyerne. Eller der kan tages forskud på julen og findes inspiration til at klippe og klistre. Du kan også tegne sammen med Nomernes Jan Kjær, og du kan møde kendte figurer som Rasmus Klump eller Holger (fra Find Holger-bøgerne).

Nordisk Film Interactive er også til stede på bogmessen, hvor de fremviser den helt nye Wonderbook: Book of Potions til PlayStation, der ligesom forgængeren Book of Spells er baseret på J.K. Rowlings Harry Potter-univers.

Et komplet program for BogForum kan findes på www.bogforum.dk

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :