fbpx

Ny serie af eventyrdukker fra Mattel

/
/
img

Alle gode eventyr slutter sædvanligvis med ordene ”… og de levede lykkeligt til deres dages ende.” Men hvad nu hvis historien fortsætter, efter at bogen er lukket i – det er denne tanke, der ligger til grund for Mattels nylige internationale lancering af en ny serie eventyrdukker kaldet Ever After High.

Ever After High tager fat i ideen om, at alle de kendte eventyrfigurers børn nu er blevet teenagere, og derfor er startet på High School, hvor de skal lære at følge i deres forældres fortryllede fodspor. I hvert fald indtil den dag pigen Raven, der er datter af den onde dronning fra Snehvide, sætter spørgsmålstegn ved og gør oprør imod sin egen forudbestemte skæbne.

Det er et oprør, der hurtigt spreder sig til hele skolen, og deler eleverne op i Ever After Royals, der er dem, som ønsker deres givne skæbne og så Ever After Rebels, der foretrækker at skrive deres egen slutning på eventyret. Det er en historie, som både får lejlighed til at udfolde sig på legetøjshylderne, på websiden EverAfterHigh.com, Facebook og Youtube.

”Ever After High hylder tanken om at dit livs historie endnu ikke er nedfældet. Vores figurer hjælper med at fortælle pigerne om vigtigheden af at have mod og tro nok på sig selv til at træffe sine egne beslutninger og forme sit eget liv. Ever After High er ikke som de eventyr du fik læst højt som barn, dette er nye historier og nye figurer baseret på gammelkendte favoritter men med et moderne tvist,” fortæller Stephanie Cota, der er Mattels Senior Vice President for Global Brand Marketing.

Ever After High forventes lanceret i Danmark i starten af 2014.

Læs vores interview med Mattels Vice President of Girls Design Kiyomi Haverly om tilblivelsen af Ever After High her.

 

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :