fbpx

Uglydolls laver bamser til Google

/
/
img

Folkene bag de fascinerende Uglydolls har lavet et samarbejde med internetfirmaet Google om at skabe to nørdede nye bamser baseret på logoet for styresystemet Android. Bamserne har fået navnene Android Ox og Android Babo, og måler hver især 28 centimeter i højden. Samtidig har Uglydolls også lavet en mindre nøgleringsversion af Android Ox.

“Vi havde hørt, at folkene hos Google var fans af Uglydolls, så vi har villet skabe noget helt unikt, som kunne tilfredsstille den indre nørd i os alle,” fortæller Alita Friedman fra firmaet Pretty Ugly, der står bag Uglydolls.

De to bamser samt nøgleringen er netop blevet sat til salg i Googles onlinebutik. Android Ox og Android Babo koster 17 dollar, mens nøgleringen kan fås for 5 dollar.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :